jueves, 5 de marzo de 2015

COS - MÀQUINA DE PISTORIUS

Òscar Pistorius es un atleta paraolímpic i olímpic sudafricà que va nàixer sense ningun peroné i als 11 mesos li hagueren de imputar les dues cames. Per aquesta raó, li posaren dues pròtesis de fibra de corbono en les quals ell pogué fer vida normal i lluitar per ser un atleta paraolímpic, i més tard olímpic al ser seleccionat per a les Olimpiades de Londres de 2012.

En tot moment va lluitar per les seues metes seguent sabedor del seu problema, i per eixò, es un gran exemple de valors humans en el que una persona amb qualsevol problema pot apollar-se, animar-se per a tirar endavant i creure que no hi ha res impossible.

Per altra banda, tenim la part oscura de Pistorius en la que fou acusat de l'assessinat de la seua novia (la model Reeva Steenkamp), que segons els testimonis, va morir el dia dels enamorats quan ella volia fer-li una sorpresa i ell li va disparar pensant-se que era un lladre. En un principi, el deixaren en llibertat condicional després de pagar una fiança i perquè la policia no tenia proves suficients. Finalment, va ixir culpable i va ser condemnat a 5 anys de càrcel.

En conclusió, podem dir que els èssers humans estem dividits en la part física per una banda, i la ment per altra, ja que son dues coses distintes en la qual la ment es molt més important que el físic. La mentalitat de cada persona es diferent, fa pensar i portar per el camí bó o roí la qual també poden influir molts aspectes com poden ser socials, familiars... En aquest cas la ment el va portar pel bon camí seguent fort i constant fins que li va jugar una mala passada i tot va canviar.

Espere que aquesta història us haja servit per a reflexionar i tindre una bona mentalitat per a la vida.




No hay comentarios:

Publicar un comentario